Vsi za enega, eden za vse

Pri sodelavcih v podjetju so najpomembnejše lastnosti marljivost, poštenost, pripadnost, prilagodljivost, sposobnost učenja in komuniciranja ter učinkovitost pri delu v skupini.

Širok nabor znanj in veščin

V podjetju Križman, d.o.o. so zaposleni pretežno mladi, agilni, dobro pripravljeni in delu predani fantje. Vsak od zaposlenih se lahko pohvali s širokim naborom znanj in veščin.

Vsestranski profesionalci

Zaposleni v Križman, d.o.o. morajo osvojiti in odlično obvladati znanje dela z različnimi delovnimi stroji, gradbeno, kmetijsko in komunalno mehanizacijo, z različnimi orodji, vozili in napravami. Svoja znanja nenehno izpopolnjujejo in se tudi na lastno pobudo dodatno izobražujejo ter strokovno izpopolnjujejo.

Dober glas seže …

Pri poslovni podobi podjetja Križman, d.o.o. sta najpomembnejši korektnost do naročnika in dobra izvedba pogodbenih določil in obveznosti. V podjetju verjamejo, da dober glas seže v deveto vas in še dlje.

 

 

Dobri sodelavci so vedno dobrodošli! 

Naša vrata niso nikoli zaprta. Tudi kadar nimamo razpisanih prostih delovnih mest, so pri nas dobrodošli ambiciozni posamezniki, ki bi se želeli pridružiti našemu kolektivu.

Če bi tudi sami želeli delati v mladem, dinamičnem, prijetnem kolektivu, kjer nam  energije in novih idej nikoli ne zmanjka, če ste ambiciozni, pripravljeni sprejemati nove projekte in naloge, ter  jih izpeljati, tudi če to kdaj pomeni, da delovnega mesta ne boste zapustili ob štirih, če znate sprejeti odgovornost in pohvalo, ste mogoče pravi za naše podjetje.

 

 Trenutna prosta delovna mesta:

- zidar, gradbeni delavec

- voznik tovornega vozila in traktorja

- strojnik gradbene mehanizacije

 

Vaše prošnje z življenjepisom in vašimi izkušnjami lahko pošljete po elektronski pošti , na naslov info@krizman.eu

Lahko pokličete tudi na telefonsko številko 01 3666 413 za osebni razgovor.

 

 

 

 

Kontakt:

Sedež podjetja
Selska ulica 3, 1291 Škofljica

Telefonska št.
041 649 714
051 662 089

Osnovni kapital
175.692,70 EUR

Transakcijski račun
NLB 02010-0018110545
SKB 03108-1000529391

Id. št. za DDV
SI66657130

Matična št. podjetja
5571499